Wie zijn wij

Lorient Traiteur, Saveurs du monde

LORIENT is al 15 jaar gespecialiseerd in het kennismaken met nieuwe smaken en feestgerechten. De kennis van smaakcombinaties, de zin voor innovatie, voor de perfecte afwerking laat u kennismaken met de duizend-en-één kleuren en geuren die van elk evenement een heerlijke, individuele sensatie maken, een onvergetelijke herinnering aan elke gastronomische creatie.

Feestjes, recepties, grote diners of evenementen, finger lunches, picknicks, koud of warm, degustaties … Lorient maakt van elke evenement een ode aan de smaak, een viering van wat lekker, heerlijk en zalig is.

Ons concept  berust op versheid en ambachtelijkheid, onze menu’s willen de smaakpapillen betoveren tijdens gezellige, feestelijke of officiële bijeenkomsten met 15 tot 1500 gasten.

Lorient Traiteur neemt u mee op reis naar een keuken waarbij verbeeldingskracht een grote rol speelt, geïnspireerd door de rijkdommen van de wereldkeuken en gebracht met een dienstverlening en inrichting die volledig aan uw dromen en verlangens voldoen.

Lorient Traiteur, eenvoudig te smaken …

Voor uw evenement, prestigieus diner, walking dinner, cocktail, receptie, lunch-vergadering, avondje onder vrienden (chef aan huis) of uw feesten, huwelijken, familiale vieringen, verjaardagen … suggereren wij de gekozen formules. Deze zijn flexibel maar steeds met de garantie van een exclusieve kwaliteit en authentieke inspiratie. Wij verwerken uw wensen in de gerechten en de bediening en besteden daarbij ook aandacht aan de decoratie en de atmosfeer die u wenst voor uw evenement.

Wij stellen samen met u uw wensen op en denken aan het unieke aspect van uw evenement, met een keuze aan plaatsen, sferen en smaken die afgestemd is op uw verwachtingen en uw budget.

Neem contact met ons op om samen een geslaagd feestje of een vergadering te organiseren waar uw gasten nog lang aan terugdenken.

Zij stellen hun vertrouwen in ons…

Caritas, Wood, ADB-Air, VUB, ULB, Indufed, VRT, Medicines For Europe, Febelfin, All Nex, Université de Genève, Musique Royal des Guides, Clarins, Diplobel, Taxshelter, Iris Canon, Bpost, Brussels airlines, Egmont Institute, Fedération Wallonie Bruxelles, Novo Nordisk, Wind Europe, Cosmetics Europe, Goethe, Théatre de la Monnaie, IMF Europe, Shire Belgium, Mastercard, Medecin sans frontière, IMES Dexis, Lions club International, Skoda Jazz, Europalia,BNP Paribas, Jet Airways, Fujitsu, Banque NationalBank, Nestlé, Google, Stib/MIVB.Brussels, Thalys, UBS, Centre for European Policy Studies, Télé Bruxelles