Bedrijven

Cocktails

Onze kaart Reisboekje laat u kennismaken met een keuze aan aperitiefhapjes, lepels en degustaties op schotels, steeds gepaard met een feestelijk glas of een fruitige verfrissing.

Walking Dinner

Voor de grote staande recepties waarbij het gemakkelijk is om contacten te leggen, stellen wij een waaier voor van warme en koude hapjes, degustatietafels voor een zoete en hartige aperitief, tafels met 7 smaken, live cookings, woks voor een walking Brussel-Macao, een reis naar Italië met statafels en dranken aan de bar, dit alles in een verfijnde sfeer in overeenstemming met het gekozen thema.

Vergaderdag

Wij zorgen voor een volledige bediening, aangepast aan uw werkdag. Onthaal met koffie, een theepauze met verse munt, een lunch met gezonde en gevarieerde finger food, een eenvoudige slotreceptie of een drankje met hapjes, allemaal voorstellen voor een aangename seminariedag.

Diners en evenementen op maat

In één van onze ruimtes of in uw eigen bedrijf bouwen wij het evenement op en beheren wij uw galareceptie of personeelsfeest volledig. Weet u dat Lorient ook de unieke kans biedt om eens anders te eten, aan lage tafels in een warme en gezellige atmosfeer, tot duizend gasten !

Onze diensten

Tafelkunst

Huur van materiaal

Huur van de ruimtes

Servers

Muziek en video

Culinaire animatie