Particulieren

Huwelijk

Al meer dan 15 jaar is traiteur Lorient gespecialiseerd in de organisatie van huwelijksrecepties, volgens de huidige tijdsgeest maar met respect voor tradities en culturen.

Wij begeleiden u bij het organiseren van uw receptie, van het eerste contact, de degustatie van het voorgestelde menu tot het selecteren van de ruimte: elke stap is een belangrijk moment tot dé grote dag aanbreekt.

Garden party

Als u op zoek bent naar een beetje zon, een voorproefje van de vakantie of een feestje onder vrienden komt Lorient graag bij u thuis voor een dag  vol versheid, geuren en kleuren.

Zin in een bar met verse sapjes, een gezellige barbecue met gegrild vlees, groente en vis of een originele mechoui met lamsspies ? Wij verzorgen uw feestje vol vreugde en vrolijkheid !

Diner in tent

U hebt een tuin en wil uw vrienden ontvangen in een cosy, andere atmosfeer? Onze tenten bieden zitplaats voor 50 mensen.

Waarom eens geen aperitiefje in het salon en daarna een diner in de tent ?

Feest

Voor uw feestelijke etentjes met vrienden moeten onze lage tafeltjes met prachtige koperen schotels zeker niet onderdoen voor de meer klassieke tafels met kandelaars !

Verras uw gasten rond een diner “Paris-Marrakech” of laat u verleiden door een menu “Découverte”, bereid door één van onze Chefs. In alle gezelligheid !

Onze diensten

Tafelkunst

Huur van materiaal

Huur van de ruimtes

Servers

Muziek en video

Culinaire animatie